PMR Vandr 2017

PMR Vandr 2017

Soutěž PMR spojená s procházkou po předem zvolené trase. Výborný nápad Jakuba Letná Praha . Přesně podle mého gusta. Naplánováno, přihlášeno, absolvováno. Jimm se přidal na procházku, jsem zvědav, kdy si přibalí nějakou vysílačku na cestu.

trasa

Cesta byla naplánována nejen s ohledem na Vandr, ale taky jsem chtěl navštívit nějaké kopečky, kde jsem ještě nebyl a aktivovat pár vrcholů. Volba padla na trasu Trutnov – Hronov. Nesoutěžní deník  může být takovým malým průvodcem. Nebo záznam trasy….
Každopádně jsme si užili hezkou cestu, hezké počasí, hezké vysílání. Je pár míst, která rád navštívím znova. Třeba Jestřebí boudu kvůli výbornému jídlu a skvělé obsluze, obě rozhledny – Markoušovickou i Žalman. Na Žalmanu naprosto skvělé výhledy do noční krajiny, úplněk na obloze a osvětlená sídla dole, paráda, ani se mi zhora nechtělo.

výhled na Sněžku

Ranní poležení na louce spojené s vysíláním mělo také něco do sebe. Pokoušel jsem se tu pobíhat po posečené louce bos, chybí trénink, když jsem chodil bos kdysi půlku prázdnin, bylo to o dost jiné. A další a další hezké chvilky.

rozhledna na Markoušovickém hřeben


Podařený výlet.
A k soutěži? Asi je jasné, že nebyla až tak na prvním místě, takže budu spokojen, když neskončím poslední. Po vyhodnocení doplním článek o výsledky a kompletní deník.

….

Soutěž skončila, doplňuji odkaz na výsledky. 8. místo z 10, tedy ne poslední, tedy spokojenost.

Deníky z 1., 2. i 3. kola k nahlédnutí.

¨
Pár fotek v Hraboší galerii.