Koloběžka 2017

Koloběžka 2017

Dnes závěrečná vyjížďka dopadla dle hesla: “Švagrová, nedojel jsem.” A to jsem měl naplánována hezká místa, abych zakončil jako v 2016.

V plánu byla jednak vyjížďka a druhak vysílání PMR. Cesta na Veselov u Družce a zpět, 75 km, 8 kopečků, které jsem chtěl aktivovat. Po 7 km jsem měl náběh na obrácení k domovu. Svižný západní vítr mi dovolil jet tak 12 kmh. Hrozný. 2x jsem udělal kolečko na silnici a vždycky jsem si řek, že to dám, že přestane foukat. Chyba.  Obrátil jsem to až v 11.00 v Červeném Újezdě, kdy mi došly morální síly. V tu dobu jsem už měl být na Veselově a chybělo mi stále 12 km. Po cestě zpět jsem zkusil vysílat. Slyšel jsem dost stanic, ale z těch mých krtinek mě nikdo nebral nebo jsem neslyšel já. Podařilo se až 1 spojení z Horky u Rudné. Alespoň to.

Takže jsem poslední vyjížďku moc dobře nenaplánoval. Tedy vlastně naplánováno bylo dokonale, ale realizace zklamala. Jo a to jsem ještě ráno nenašel navigaci. Nenašel jsem ji ani teď. To by mě zajímalo, kam jsem ji založil. Ach jo. Tahle sobota, byť adventní, je pro mne Černou sobotou.

výhled nad Rudnou směr Kačák

výhled nad Rudnou směr Kačák

A jak tedy dnes bylo?

44,6 km, průměr 16,7 kmh – nazpátek to jelo samo

betlém ve Zbuzanech

betlém ve Zbuzanech

A rok 2017 ?

+ najel jsem  1243,9 km
+ sjel jsem Úslavu
+ 22x jsem byl u Kelta
+ objel jsem Praha – Brandýs – Mělník – Kralupy – Praha

– další plzeňské řeky čekají
– nebyl vícedenní výjezd
– mám pocit, že jsem letos jezdil jen proti větru

Tak uvidíme jaký bude 2018, ukládám koloběžku do tepla, snad přijdou nějaká plánovaná vylepšení a v lednu ji vytáhnu.