EBH 2018

EBH 2018

Po loňské účasti ambice na zlepšení výsledku. A po noci plné vášně, pardon zimy, na Mitrvaldu opět s Karlem  tentokrát na Třemšíně.

Domluva byla jasná, já ponesu vybavení na vysílání a drátovku. Takto se to “osvědčilo” na Mitrvaldu. Jen mi tam klekla baterka, takže Karel měl přinést druhý zdroj. Dopadlo to trochu jinak. Karel přinesl asi 40 kilo vybavení. K tomu moje skromné zařízení, něco na jídlo a pití, něco na spaní, (Karlova lednička – ale chlazená 12° Plzeň na kopci byla lahoda – musela, když jsem ji tam vynes), …. byli jsme jak 2 soumaři.

samozřejmě póza pro fotku, jinak jsem s těmi 25??? kily běžel jak laňka

nezdá se to, ale táhnul o pár kilo víc jak já, ale co , je větší a o dost mladší 🙂

Ale vyplatilo se. Vše připraveno (po menších zádrhelech s nastřelováním špagátu do rozsochy 22m vysoko), anténa nainstalovaná, pracoviště zprovozněna, ampérmetr znehybněn neboť rušil (štípnout bílý nebo červený drát, toť otázka),  navázány kontrolní spojení, pokec s kolemjdoucími, … Karel zalehnul a chrupnul cca 3 hoďky  do začátku soutěže. Díky tomu vydržel vysílat do 4,30. Já chrupnul od 1,30 a pak převzal štafetu. Zastavili jsme se na 98 spojeních. Vyhlášení bude tradičně až v srpnu v Holicích, tak se máme na co těšit. Nicméně, pokud neobhájíme Karlovo loňské umístění na 7. místě, tak moje 25. určitě ano.

profi Karlovo stanoviště

Super den a vysílání. I s návštěvou. Přijel Ruda OK1AVK a viděl jsem v akci vojenskou RF-10. No v noci i Rudovo hlasité dýchání, ale už si začínám zvykat. Každopádně jsem doma nezapomněl špunty do uší, tak trochu pomohly.

RF-10 a OK1AVK v akci

Dalších pár fotek v Hraboší galerii.

A alespoň mapička spojení – deníky jsou do vyhlášení v utajení.