Slovenský ráj

Slovenský ráj

Tak jsem dlouho přemýšlel co napsat o tomhle výletu. Pravda je, že mě stále nic nenapadá.

Byl totiž povedený od samého začátku.

Tedy až na pár drobností, ale fakt povedený. Pozitiva od začátku do konce, nádherná krajina, nádherné tůry. 4 dny s Katkou, Olíkem a Mindou utekly tak rychle, že je asi třeba plánovat, kdy se sem vrátíme.

No a protože se říká, že špatné se zapomene a na dobré se vzpomíná, dám sem pár těch nepovedených věcí, kterým jsme se ale taky jen zasmáli a vzpomínat na ně budeme možná taky dlouho. Ze středy na čtvrtek jsme měli mezipřistání, tedy přespání, ve Vyškově. I když bylo výslovně objednáno přespání za 220, zaskočilo nás byť lepší, ale za 350 Kč.

Chatka v kempu Podlesok byla tak hezká, až nás oči přecházely. Naštěstí se za našeho pobytu nerozpadla, i když k tomu neměla daleko. O sprše jsme si mohli nechat zdát. Ale alespoň jsme v kempu dostali zdarma žetony do společných sprch. Ale jak pravil Minda, hlavně že máme vlastní hajzlík. Měl pravdu chlapec.

 

Super byla cesta domů, 570km 11 hodin.

Kláštorisko a občerstvení. “Prima zážitek”, doporučuji návštěvu, ale jen silným povahám. Jinak byste je tam museli fackovat. Ceny fakt ustřelený, ale pochopím to, jsou tu jediní. Chování pod psa.

Ale jak jsem psal, jinak vše super. Výlety do Prielomu Hornádu, Kláštoriskou roklí, Suchou Belou, ferrata Kysel, Malý Kysel, … Katce se utrhla podrážka u boty, asi má boty alergické na Slovensko (před 7 lety se jí utrhla podrážka při cestě Lomnice Smokovec)

Tak snad se ještě vrátíme a projdeme další krásný kout tohoto Národního parku. Stojí a stálo to za to.

Nějaké další fotky v galerii.