Brdy, Praha, Pikador, jak se to rýmuje

Brdy, Praha, Pikador, jak se to rýmuje

Ale vcelku jednoduše. Pikador je soutěž PMR, do Brd jsem vyrazil vysílat a na Praze, vrchu, jsem chtěl spát.

Ne vše dopadlo jak jsem si plánoval. Po páteční projížďce na Ruzyni jsem byl v sobotu ráno silně línej. Takže se odjezd opozdil o 2 hodiny. Díky tomu jsem vynechal některé plánované vrcholy, které jsem chtěl navštívit a vysílat z nich. Nakonec jsem začal na Bílé skále, kterou jsem dosud neměl tu čest navštívit. Krásné místo.

Bílá skála Brdy

Bílá skála

Vrchol je ukrytý v lese a tak se mi nepodařilo ani jedno spojení. Pokračoval jsem na Hradiště, Malý Tok a na Prahu. Po cestě se podařilo pár spojení do soutěže PIKADOR. Deníky jsou do vyhodnocení tajné, ale pochlubím se po zveřejnění výsledků. Zkrácený úsek jsem prošel, i když jsem občas volil cestu podle jména a ne podle toho, kam jsem potřeboval, ale neberte to 🙂

Pražská cesta Brdy

Pražská cesta Brdy

Cíl byl dojít kolem páté šesté na Prahu, zakončit Pikador, uhnízdit se a natáhnout anténu na CB. Podařilo se částečně. Na Prahu jsem došel, CB natáh, udělal 3 spojení, ale nějak se mi nechtělo do budování noclehu, furt jsem koukal k západu. Udělal jsem si večeři, čajíček a pak jsem všechno sbalil a šel k autu. Asi už jsem starej a cítím počasí v kostech. Po desátý začlo pršet a pršelo až do neděle odhadem do devíti. Ne, že by to byla katastrofa nebo že bych v dešti nikdy nespal, ale ušetřil jsem si sušení. I tak jsem si užil parádní odpoledne a večer.

Hezkých 21 km brdské procházky, pokud se nezmění pravidla pro PMR Kopce, tak 3 aktivovaný kopečky, hezký výsledek do Pikadora a na CB se bojím, že deník se 124 km bude to nejlepší, co dostanu v září do ligy.

Jediná šmouha na výletě je, že se se mnou rozloučil cestovní foťáček – Nikon S30 to má za sebou. Tak, a teď musím do pátku sehnat náhradu.

vrchol Praha Brdy

Praha

Pár fotek z mobilu v galerii.

Ahoj někdy v Brdech či jinde.