Výlet Budějovice

Výlet Budějovice

Delší dobu plánovaný výlet do Budějovic. Podařilo se téměř vše. Vlastně kromě toho, že nedorazili Olík s Mindou se podařilo opravdu vše.


V pátek po příjezdu jsme se v pivovaru Kněžínek srazili s Fílou, Luckou, Jolčou a Láďou. Vítání a zábava byly fajn, jen mě ráno bolela hlava. 14° nefiltrované medové pivo bylo dobré, ale ty konce…. Katka říkala, že jsem málo pil, trochu dýl mi trvalo, než jsem pobral, že myslela vodu.

varna minipivovaru Kněžínek

Sobotní exkurze na Letiště České Budějovice parádní. Popis celé akce je na Hranolu, z Ondrova tvůrčího zapálení jistě vyberete i holá fakta. Prohlídka terminálu, hasičského vozu a velitelského stanoviště původního vojenského letiště, doprovázený odborným a zapáleným komentářem pí. Mgr. Vodičkové neměl chybu.  Doufám, že se v blízké době vrátíme a již tu bude čilý provoz. Ale teď to byl výborný exkurz do míst, která jinde a jindy nenavštívíte.Super akce.


Po Letišti jsme si dali výstup na Kluk. Super kopec s nádhernými výhledy a impozantním vrcholovým skaliskem.

PMR Kluk

Znaveni jsme večer zasedli, jak jinak, na Kněžínku. Jarní 13°speciál byl méně náročný než medové pivo a tak jsem stihnul ochutnat i celou další produkci pivovaru. Jarní se ukázalo jako nejlepší. Bohužel jsem nedbal varování Fíly, objednal si česnečku a žebra. Česnečka výborná, ovšem žebra už jsme nedojed. Přežral jsem se. Výborný večer.


A neděle, návštěva ZOO Ohrada. Pamatoval jsem si ji takovou malou, spíš takový zookoutek. Velké překvapení. Super Zoo, až jsme museli konec prohlídky zrychlit, abychom stihli ještě udělat zajížďku do Kramolína.

Super víkend.

Díky všem zúčastněným.