Report 2021_03

Report 2021_03

Bleskově, stalo se toho málo. Vysílání díky covidovým opatření velice mírně řečeno stálo za starou bačkoru. Ale potěšilo, že jsem se konečně rozjel na koloběžce.

Koloběžka – cesty samozřejmě vedly převážně ke Keltovi. Najeto prvních cca 300km. Mizérie proti předloňsku, ale jedu.

Jižní pól Prahy

U Kelta I.

na chuť u Kelta

U Kelta II.

Zbraslav

chuťovka opět u Kelta

Vysílání

Na balkoně se usídlila anténa na 20m. Konečně. Nakonec se tam vlezlo i původních 6m. Spokojenost. Naladěno na přelom CW a Digi, na digi prvních pár spojení a cw poslouchám a poslouchám a učení mi moc nejde.

ráhno s ANT na balkoně

Ze soutěží jsem odjel FM pohár, mizerně, QTH ve SLivenci u psího cvičáku je hodně mizerné, ale to jsem věděl už když jsem sem jel.

mobil portable

NA VKV PA jsem tedy vyrazil k Třebonicím. Všechno jsem hezky postavil propojil a jako poslední napájení. Ouha, napájecí kablík zůstal doma. Nasr….. balím a jedu domů. Obratem jsem učinil tvrdá opatření proti podobným excesům, vynadal jsem stanici a opatřil ji úžasnými doplňky.

blbník, tak snad už nezapomenu

Tak snad na další portable dorazí stanice kompletní.

Z velkých závodů se podařilo odjet CQ WW WPX SSB, výsledky zveřejním po zpracování, ale fakt žádná sláva.

CQ WW WPX SSB 2020 map

Díky tomu, že se nemohu dostat na chalupu, na chatu, prostě nikam, kde mám nebo mohu rozbalit antény a jedu spíš digi provoz a učím se (kéž by tak intenzivně, jak bych potřeboval) cw, přibylo pár diplomů v digi módech. Pár hezkých podmínkami nebo obrázky.

 

Tak to je konec přátelé. Tá dy dá dy dá. V únoru jsem psal, že může být hůř a v březnu bylo, první půlka dubna vypadá že bude taky mizerná tak snad květen???? A to je fakt vše.