Report 23_02 a 23_03

Report 23_02 a 23_03

Únor březen, za kamna vlezem. Asi jsem tam proležel 2 měsíce, alespoň podle vysílání soudě. Tak za oba měsíce najednou….

I když, přeci jen byl vysílací výlet do Lužických hor, tak alespoň tak.

SSB liga

Únor z chalupy bez chyby 47 ze 111. Březen z chaty. Těšil jsem se na trochu jiné call než přijímám na chalupě. Odměnou mi bylo rušení jak prase. Udělal jsem 30 QSO a to je fakt málo. Ještě jedna chyba k tomu, protistanice otrocky opsala nápovědu okresu a neposlouchala co hlásím Ach jo, 79 ze 114.

YB RTTY

Jel jsem pracovat na chatu a tak jsem si zpestřil pobyt účastí v Indonéském dálnopisném závodě. No zpestřil, původně jsem chtěl hlavně makat, ale když jsem se schovával mezi prací před větrem nebo sněžením, udělal jsem hezká spojení. Pár jsem jich doplnil v noci, nešlo spát kvůli silnému větru a tak jsem kontroloval, jestli mi na hlavu nespanou okolní stromy nebo celá chata. Uklidňoval jsem se u RTTY. Počítač dekódovat nezapomněl a tak jsem udělal pro mne hezký výsledek. RAW 207/399 world mimo YB stanic, Evropa 127/232, OK 4/11. Až budou finální výsledky, pochlubím se.

YB RTTY 2023 země

YB RTTY 2023 statistika

YB RTTY2023 mapa

BARTG DX RTTY

Na chalupě opět mezi prací RTTY. Britové nezveřejňují předběžné výsledky, takže až budou finální, opět se pochlubím. Ale tady to bylo opravdu jen spojení z leknutí a jen pár, běhal jsem okolo chalupy celý víkend.

BARTG RTTY 2023 mapa

Flora Fauna

Přišel diplom za odlovení 15 Francouzských FF, aktualizována stránka s diplomy FF.

Vypravil jsem se na aktivaci PP Velký kámen, hezké místo kousek za barákem, chyba v Matrixu se projevila po ztopoření podpěry a přípravy na natažení dipolu. Od antény na mne koukal konektor BNC a od kabelu PL. Nechtěl jsem to střihat a improvizovat  a tak jsem to zase zabalil a aktivaci nechám na příště. Ještě že to mám fakt kousek, ach jo.

PP Velký kámen přístřešek

PP Velký kámen značení

opravdu Velký kámen

o Velkém kameni

OK1RCA – OL7K

Odjeli jsme z Kosmáčova CQ WW WPX Contest SSB. Karel OK1ELE a Pavlem OK1UGE doladil vertikál, který nám přinesl Ježíšek (za mohutného sponzoringu od Pavla OK1UGE). K tomu multidipol a společně hezké závody. Vystřídali jsme se tu ještě s Bohdanem OK8SMS a Jindrou OK1UGI. Povedený závod a hezký víkend. RAW skore v kategorii Multi-Single Low Power –  Svet 33/114, Evropa 15/45 a OK jsme vyhráli.

Na duben domluvena brigáda na Avii, tak snad už doděláme spaní, kuchyňku a v hamshaku nové stoly.

 

Tak a to je za ty 2 měsíce vše. Duben bude mít samostatný report, jsem si jistý 🙂