Report 22_08

Report 22_08

Já to říkal, já to říkal, za chvíli nebudu mít o čem psát.

SSB liga

Podařilo se další kolo. 41. místo z 89 účastníků. 0% chyb v deníku, za mne povedené kolo. Posouvám se na průběžné 43. místo v letošním ročníku. Září neodvysílám, Michal má svatbu, a pak do konce roku uvidíme, jak se bude dařit. Začal jsem práci na inv. V na 80m  portably, tak zkusíme nějaké kolo odjet z louky nad Kramolínem.

Letní QRP

Odjeto s Karlem OK1ELE z šumavského Můstku. Report je na klubových stránkách OK1RCA. Hezký výlet, hezký závod. Takovéhle akce si rád kdykoli zopakuji.

Noční idyla na Můstku

Letní QRP 2022

OKFF

Plánované FF v okolí Luže nevyšly, a tak jediné co se povedlo byla návštěva Na Plachtě. Doslova vydřených 47 QSO. Nechodilo to a nechodilo. A když už začaly chodit stanice na výzvu, ustoupil jsem nátlaku jiné stanice, která si nárokoval kmitočet. 15 minut jsem ji na kmitočtu neslyšel, v clusteru nebyla a přitom prý aktivně volá už hodinu. Možná tak po další svačině. Než se dohadovat,…
Ale krásné posezení a zpestření pracovního pobytu na chatě. Příště už si musím udělat čas a dojít na Klepec.

Na Plachtě OKFF-1743 47QSO

 

A to je vše. Hlavní aktivity byly plánovány na dovolenou, ale nakonec z vysílání téměř 100% sešlo. Zato se podařily další věci, důležitější než vysílání.

Tak a uvidíme v září. Při předběžném pohledu do kalendáře to vidím tak na RTTY contest a to je asi tak vše.