Report 22_12

Report 22_12

Poslední reportík  z měsíce, kde se zejména na konci všechno podělalo.

Tak od konce – skolila mě choroba, takže prosinec byl vlastně jen takový poloviční. V podstatě od 16.12. jsem nefungoval.

A teď to lepší

Podařilo se mi zpracovat a vyčistit agendu QSL nejen mých, ale i OK1RCA a OL7K. Dokonce sem odnesl i papírové lístky na ČRK. Na QSL službě jsem neměl žádné QSL pro mne, takže hotovo. Jo kdyby, týden před Vánoci přišla obálka s novými QSL. Měl jsem radost, založeno, jen ty moje tedy odejdou někdy začátkem příštího roku. Prostě takový klouzavý kontinuální úkol – zpracovat, odnést QSL.

SSB liga

Odjeto z chaty. 48. místo z 97 stanic. Chyby v deníku nebyly na mé straně, 2 protistanice logovaly chybný okres nejspíš proto, že jim ho deník napověděl (a logovaly tradiční Plzeň jih místo aktuálního Praha východ) a jedna stanice můj okres pobrala špatně. V ročním pořadí jsem se dostal do první 50. Konečné 47. místo z 207 stanic. Super.

Flora Fauna

19.-20.11.2022 byl vyhlášena aktivita k 10. letému výročí existence programu WWFF. V té době jsme byli v Krkonoších a tak se mi nějaká spojení podařila. Přišly 2 diplomy za lovce FF. Upřímně jsem si je představoval trochu propracovanější. Ale potěšily.

10. výročí WWFF

10. výročí WWFF

Mě se v prosinci podařilo aktivovat PP Přílepská skála. Samozřejmě jsem to tam i náležitě prolez. Nádherné místo, jen výhledy nula nula nic.

OKFF-2180 Přílepská skála

Mohutný pile-up, ze sluchátek v podstatě jen šum, jak šly všechny stanice dohromady. Podařilo se mi to nakonec nějak utřídit a odvezl jsem si hezkých 119 QSO.

Všechny logy z FF se mi podařilo odeslat a tak mám za rok 2022 vyčištěno. Dorazily diplomy za Aktivátora OKFF a lovce OKFF. Upravil jsem stránku s diplomy.

OK1RCA

Odjeli jsme z Kosmáčova OK DX RTTY pod OL7K. Pavel slíbil článek, tak snad brzy na klubových stránkách. Skončili jsme na hezkém 5 místě.

Vánoční závod

Vloni jsem si přál, abych ho již nikdy nejel. Byl jsem nemocný a neodjeli jsme na chalupu. Letos podruhé a snad naposledy. Byl jsem nemocný a neodjeli jsme na chalupu.

Na bílou hůl na balkóně a 5W výkonu jsem rozdal pár bodů. 74. místo z 88 volaček. Navázáno 43 QSO. Jako zpestření nuceného pobytu dobrý, ale fakt doufám, že naposled.

Diplomy digi módy

Odeslal jsem deník spojení digi módy. Po silné redukci generování diplomů , které nemají žádnou hodnotu (ani podmínkama ani grafikou ani ničím) je stahování diplomů hned veselejší. Přišlo jich opravdu jen pár. Ze všech alespoň 3 hezké grafikou, podmínkami opravdu provozně nenáročné.

spojení s Arménií

spojení s 5 tureckými call

5 rozdílných portugalských prefixů

Tak a to je vše. V roce 2023 na slyšenou.