Report 23_01

Report 23_01

Opět jsem chytil nějaký moribundus, zkažená dovolená. Jsem pěknej chcípák.

edit 10.2. – jak mi správně připomněl Honza, zapomněl jsem na PMRcup. Napravuji a stydím se.

SSB liga

Podařila se odjet z chalupy –  39 místo ze 113 stanic, bezchybný deník. Spokojenost.

ARRL RTTY

Když už jsem byl na chalupě, rozdal jsem pár spojení do ARRL RTTY. Předběžné výsledky – nebyl jsem poslední – 17 v OK bez rozlišení kategorie a 594 z  814 operátorů kategorie SOLP celkem svět. Zpestření mezi prací na chalupě úspěšné.

WWFF

Dorazil diplom za odlovených 396 WWFF oblastí. Aktualizována stránka s diplomy FF.

Na zkrácené dovolené se mi podařilo aktivovat 3 oblasti OKFF –  Vladař, Úhlavský luh a biosférickou rezervaci Šumava. Vladař jsem navštívil po cestě za rodinou na Šumavu. Super místo, jistě se vrátím. Na hotelu jsem natáhl LW a po chvilkách aktivoval BR Šumava. Po loňské zkušenosti jsem opět zkusil aktivaci v FT8 a docela se zadařilo. Na Úhlavský luh sem odjel v úterý autem a to bylo z dovolené vše. Ve středu jsem zdechnul a jeli jsme domů. Antibiotika a postel.

dovolenkové aktivace mapa

dovolenkové aktivace země

dovolenkové aktivace FF provoz

Ostatní

Zkoušel jsem se dobouchat na naši expedici TN8K, neúspěšně. S mými dovolenkovými 5W bez šance. Tak jsem alespoň na SDR sledoval pileupy do Konga. Super poslech.

Diplom

Dorazil diplom za digi spojení v FT8.

QSO s 300 rozdílnými prefixy mód FT8

 

Tak v únoru mě snad už nepotká žádná choroba, ale ani tak nebude moc času nazbyt. Uvidíme, uslyšíme,…

PMRcup

Edit a omluva. Tak dlouho jsem se nedostal k napsání reportu a pak pospíchal, až jsem si nevšiml, že nemám z pošty stažené diplomy za PMRcup. Napravuji, ač opravdu moje výsledky nejsou TOP, jak mi tedy v komentáři Honza také nadhodil. PMR je u mne bohužel odsouváno stále na zadnější pozice, nejen PMRcup, ale i NovContest a PMR kopce.  Všechno se stihnout nedá, ale i v roce 2023 se pokusím poslat alespoň pár deníků do těchto soutěží. Přeci je tohle pásmo mě po letech opět přivedlo k vysílání.

Součet DX jak za 2 spojení

celkové umístění 2023

Pokud byste chtěli vidět celé pořadí, tady je.