Report 23_10 a 1/2_23_11

Report 23_10 a 1/2_23_11

Je to tak, report za měsíc a půl. Nedostal jsem se k napsání souhrnu a zase až tak moc vysílání, kromě klubového, se mi nezdařilo.

SSB liga

V říjnu z chalupy, 73 QSO a 43 místo ze 102 volaček. 0 chyb.

V listopadu z chaty. Rušení jak noha, podmínky nic moc, nakonec jsem vydoloval 50 QSO a 69 místo ze 110 call, potěšilo 0 chyb.

Celkově 58 místo, pomalu už nevěřím, že se do první 50 za rok 2023 dostanu.

Flora Fauna

Ativita  WWFF  – dorazily diplomy a aktualizoval jsem stránku s diplomy.

Z ostatních potěšil zejména bronzový diplom za triathlon programu GMA. Z možných kombinací aktivací se mi podařilo aktivovat chráněné oblasti, bodované kopce a dokonce i zříceninu do programu COTA.

Dorazil i diplom za odlovení aktivátorů kopců v programu GMA.

CQ WW SSB

Letos opět z Charvátců. Parádní prodloužený víkend. Sice jsme v pátek při natahování dipolu na 160m promokli, ale pak už vše bylo super. Povídání bude na klubových stránkách OK1RCA. Už je zveřejněná galerie. JAko bonus dávám video s průletem kolem všech antén.

 

A výsledky? Super.

Zatím předběžné pořadí říká, že jsme v naší kategorii 2. v OK, 20. v EU a 32. ve světě.

 

WAE RTTY 2023

Tenhle závod jsme odjeli z Kosmáčova. Bohužel jsme musel odjet už v sobotu večer, ale kluci udělali také velice hezký výsledek. Pochlubíme se na stránkách klubu, teď jen mapička spojení.

 

A to je vše, do konce listopadu toho už moc nestihnu, ale rýsuje se, že bych kupodivu mohl vytáhnout PMRku. Tak se nechám překvapit. Do konce roku mám v úkolech zpracovat agendu papírových QSL a vyčistit LOTW a eQSL, mám tam nějaké renoncy v potvrzování spojení.

 

Tak snad na slyšenou v éteru.