Report 2021_10

Report 2021_10

Report z nejlepšího říjnového víkendu v Charvátcích je publikován, tak trochu doplníme další aktivity za říjen.

JARTS

odjel jsem japonský dálnopisný závod. Uvidíme jak dopadnu, bylo to opět z vyšetřeného času mezi zahradními pracemi.

JARTS 2021 QSO

Diplomy digi

Odeslal jsem QSO do vyhodnocení digi provozu. Naposledy jsem odesílal v květnu. Vrátilo se mi 132 diplomů.  Trochu víc jsem se na ně podíval a usoudil jsem, že většina jich je z leknutí. A to ať na to koukám jako ten kdo je vytvořil – podmínky “legrační”, zpracování tragické, obtížnost nula nula nic, nebo jako lovec – přijde diplom a ani z něj nemám radost. Ale některé tvoří výjimku.

diplomy FT8 mě baví z hlediska grafického zpracování

regiony Itálie

200 callsign PSK

 

SSB liga

Podařilo se mi jí odjet z chalupy a srovnávám opět skóre na 5:5 účast/neúčast. Končím 57. z 92. stanic v říjnovém kole a dostávám se na krásné 100. místo v celoročním pořadí (z 220 stanic).

SSB liga 10-2021

RUS digi

Další “polozávod” v časech mezi zahradními pracemi. Nějak se to nahrnulo dohromady. Ale kombinace PSK a RTTY mi přijde docela zábavná. Nakonec jsem to tedy odjel v PSK, ale zábavy jsem užil i tak dost.

Rus digi PSK 2021

WWFF

Dostávám nové diplomy za aktivitu WWFF. Upravil jsem seznam získaných diplomů. Dostal mě podpisový obrázek Fabiena F4HRR, francouzského diplomového manažera, a tak ho dávám solo.

F4HRR FAbien – podpis

A to je vše. Nestihl jsem FM pohár, nestihl jsme ani jeden Moon Contest, nestihl jsem FTn Activity, nestihl jsem VKV PA,…

Na slyšenou v listopadu