Report 24_02

Únor byl ve znamení dovolené, takže na další aktivity až tak moc času nezbylo. Ale přeci jen se něco najde.

SSB liga

Před odjezdem na dovolenou jsem se zastavil na chalupě a odjel SSB ligu. Po lednovém výpadku už si moc vynechávat nemohu dovolit. Spíš tedy nechci. Dobrý výsledek 32. místo ze 124 volaček a bez chyby. Potěšilo.

Zabalit a odjezd na dovolenou. Aktivity ze Šumavy najdete v článku, a teď pozor, dovolená, njn, nic originálnějšího mě nenapadlo.

CQ WPX RTTY

Po dovolené se v sobotu opět stavuji na chalupě a mezi prací udělám pár spojení do WPX RTTY. Odesílám 52 spojení a kupodivu nejsem ani v OK poslední. 18. místo z 19 volaček. Zatím v předběžném skóre bez rozlišení kategorie.

CQ WW RTTY 2024 mapa spojení

Ve světě jsem 1.152 z 1.363 stanic bez rozlišení kategorie. Bylo to příjemné zpestření závěru dovolené.

Flora Fauna a to ostatní

Do konce měsíce jsem se už nikam nedostal. Tak jsem jen doma uklízel a zpracovával logy. Na WWFF bych měl mít nárok na 2 diplomy, odeslány žádosti a zatím nic nepřišlo. Koncem března se zkusím připomenout. Z Belgie mi přišel diplom za odlovení 50 různých belgických chráněných oblastí, aktualizoval jsem s stránku s diplomy WWFF.

Po zadání deníků do GMA mi vypadly 2 diplomy XOTA.

odloveno 30 rozdílných volaček pracujících v programu XOTA

dosaženo 1.300 xota bodů při aktivacích

Asi už se opravdu budu muset pustit do zpracování těchto a GMA diplomů do nějakého ucelenějšího přehledu. Ale říkám si to už dost dlouho a taky jsou pro mne prioritnější diplomy WWFF, takže je to takový kontinuálně posouvaný úkol (spíš poznámka).

Celkově mi to za únor zaletělo i do hezkých destinací a udělal jsem si spojení s novými DXCC. Takže mám poznačeno pár spojení, která bych chtěl mít potvrzené i papírovým QSL.

all QSO 02/2024

A to je vše. Březen jsem načal SSB ligou,….