Report 24_03

Report 24_03

Nějak jsem si myslel, že se celý březen nic nedělo, ale pak jsem se podíval do kalendáře, fotek a poznámek,….

SSB liga

Z chalupy 39. z 99 účastníků, 0% chyb potěší.

OK1RCA

Odpoledne jsem vyrazil do Kosmáčova, zkontrolovat kluky a vyzkoušet s Bohdanem JPC-12. Hezké odpoledne to bylo. Jen pracovní povinnosti nedovolily zdržet se déle.

Závody

Z Barrandova jsem po dlouhé době zapnul 2m/70cm a zkoušel OK1RCA na Mámince v FM poháru, úspěch částečný, na 2m se nezadařilo. Rozdal jsem pár dalších bodů.

Z chaty jsem se pár spojeními mezi prací zapojil do YOTA SSB. Hezké zpestření pracovního dne a večera. Výsledky jsem poslal do kategorie 3Band, i když jsem vysílal jen na 40m. Ale nebyly vypsány kategorie po jednotlivých pásmech. Paradoxně, kdybych poslal výsledky do kategorie AllBand, byl bych výsledkově lepší.

YOTA mapa spojení

YOTA 2024

Na chatě jsem taky odjel Britský dálnopis. Výsledky jsou publikovány – v kategorii SOAB100 – jeden operátor, všechna pásma 100W výkon jsem skončil na 209. místě z 349 stanic na světě, v EU 154/231. Spokojenost.

BARTG 2024 mapa spojení

BARTG 2024

 

Z chaty se mi ještě podařilo odjet španělský PSK závod. Můj oblíbený mód. Finální výsledky nejsou, podařilo se mi vyšetřit čas na 73 QSO. Tak uvidíme.

EA PSK 2024 mapa

Jsou zveřejněny předběžné výsledky Zimního poháru QRP. A tak je moje návštěva na Můstku předběžně ohodnocena 23. místem z 36 stanic na 2m.

 

EU PSK 2021

Jj, takhle dlouho i trvalo, než jsem si stáhnul diplomy za umístění. Tak tady se konečně pochlubím.

1. místo v kategorii v OK

2. místo v kategorii v EU

2. místo v kategorii v WORLD

 

A dorazily diplomy za digi módy. Pár jich vybírám.

A to je za březen vše.  Už teď vím, že i duben nebude postrádat pár hezkých chvil strávených za stanicí. Tak na slyšenou.